Σοκ προκαλεί η μαρτυρία ηλικιωμένου ζευγαριού για την εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι τους στην Κερατέα. Τρεις αδίστακτοι κακοποιοί τους έδεσαν τα χέρια, τους φίμωσαν και άρχισαν με την απειλή όπλου να ψάχνουν για χρήματα.

Οι ληστές ήταν αποφασισμένοι να βρουν χρήματα με κάθε τρόπο. Αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι. Κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματικό ποσό ύψους 300 ευρώ, αλλά και μια τσάντα γεμάτη με κοσμήματα. Η τσάντα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ζύγιζε 6 κιλά.

«Αισθάνθηκα από πίσω μου έναν άνθρωπο να με αγκαλιάζει, να με γυρίζει, να τον βλέπω και μετά να μου βουλώνει τη μύτη και το στόμα. Με έσυρε μετά μέσα και μου είχε και το όπλο πίσω στον αυχένα μου», λέει η ηλικιωμένη.

«Πετάγομαι έξω από το σπίτι και βλέπω δύο νταγλαράδες, με αρπάζουν, μου κλείνουν το στόμα και ο ένας κράταγε και ο άλλος έδενε», είπε ο 75χρονος.

Ήταν μάλιστα τόσο απύθμενο το θράσος τους, που όταν κατά τη διαφυγή τους αντελήφθησαν ότι ξέχασαν την τσάντα με τα κοσμήματα ξαναγύρισαν ατάραχοι για να την πάρουν.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο:

Στο βίντεο - ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, καταγράφεται ο χρόνος ρεκόρ που χρειάστηκε ο ένας εκ των τριών για να ξαναμπεί στο σπίτι και να φύγει. Μόλις 14 δευτερόλεπτα.

 

Σύμφωνα με το MEGA, ένας από τους ληστές τη δεύτερη φορά που μπήκε στο σπίτι ξέχασε στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού το όπλο του. Η αστυνομία με βασικό στοιχείο το πιστόλι ρέπλικα αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.