Πολύ δύσκολες καταστάσεις βιώνει μια οικογένεια στον Βόλο, καθώς έχασε τον άνθρωπό της και αναγκάστηκε να τον αφήσει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της κηδείας.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο Αχιλλοπούλειο του Βόλου ύστερα από βραχεία νοσηλεία. Οι συγγενείς του 55χρονου, που ενημερώθηκαν για τον χαμό του, δεν μπορούσαν να παραλάβουν τη σορό του, καθώς, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του taxydromos.gr, δεν είχαν τα χρήματα για τα έξοδα της κηδείας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου θα πρέπει να διεξαγάγουν έλεγχο για το περιβάλλον του θανόντος κι αν όντως έχουν βάση οι ισχυρισμοί τους θα ενημερώσουν την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, έτσι ώστε η κηδεία να τελεσθεί με δαπάνη του δήμου.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, ο θανών είχε πέντε αδέλφια. Εκπρόσωποι της οικογένειας που μετέβησαν στο Νοσοκομείο Βόλου φέρονται να δήλωσαν ότι «είμαστε φτωχοί. Δεν έχουμε χρήματα. Αδυνατούμε να αναλάβουμε την κηδεία και την ταφή του. Έχουμε ενημερώσει σχετικά και την Αστυνομία».