Πραγματική κόλαση ζούσε ένα κορίτσι κατά την περίοδο από το 2006 έως το 2010 στα χέρια ενός οικογενειακού «φίλου».

Ο δράστης, ο οποίος σήμερα είναι 55 ετών, εξαντλούσε όλα τα περιθώρια που κατάφερνε να βρίσκει για να βασανίζει σεξουαλικά το άτυχο κορίτσι, που εκείνη την εποχή ήταν από επτά έως δέκα ετών. Η σοκαριστική ιστορία προέκυψε έπειτα από την καταγγελία της 24χρονης σήμερα γυναίκας, η οποία μαρτύρησε τόσο στην Καβάλα όσο και στη Θεσσαλονίκη, αφού ο οικογενειακός φίλος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών του κοριτσιού και ήταν συχνά-πυκνά κοντά τους.

Ο 55χρονος συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος προσωρινής κράτησης, εντολή που υπέγραψε η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, υπό τον κίνδυνο της παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων. Όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος από το 2006 έως το 2010, έχοντας υπό την επίβλεψή του την ανήλικη, τη φωτογράφιζε γυμνή και προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Το 2010 στο σπίτι του, δε, σύμφωνα με την καταγγελία, έβαζε στο κορίτσι να δει τις φωτογραφίες που αυτός είχε βγάλει προγενέστερα στην οθόνη του υπολογιστή του. Μάλιστα, υπό αυτό το θέαμα εξανάγκαζε το κορίτσι σε ασελγείς πράξεις και μάλιστα ασκούσε και σωματική βία όταν αυτό αντιδρούσε.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκου, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση και μετά την έκδοση του εντάλματος κρατείται προσωρινά σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 13/7