Νεκρός είναι ο 50χρονος που πυροβολήθηκε από γνωστό του στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού thestival.gr, δράστης και θύμα κάθονταν νωρίτερα μαζί σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Στην πορεία τα πνεύματα οξύνθηκαν, καθώς τσακώθηκαν.

Στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους και κινήθηκαν προς παρακείμενο πρατήριο καυσίμων για να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους. Όμως, ο καβγάς τους συνέχισε, με τον δράστη να κατεβαίνει από το όχημά του και να πυροβολεί τον δεύτερο μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και περίοικων. Αμέσως εξαφανίστηκε.

Άμεση ήταν η έλευση του ΕΚΑΒ, με τον τραυματία να καταλήγει στα τραύματά του πριν προλάβουν οι διασώστες να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

4_4
3_4
2_4
1_4


Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του άνδρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν περίοικοι, οι δύο άνδρες -αλβανικής καταγωγής- ήταν φίλοι και γνωστοί στη γειτονιά, με τους δυο τους να πίνουν συχνά τον καφέ τους παρέα στο κατάστημα που βρίσκονταν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, η αιτία του καβγά των δύο ανδρών ήταν οικονομικές διαφορές. Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.