Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, με θύμα 50χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκουρόχρωμου οχήματος, που εμπλέκεται στο περιστατικό και ερευνάται και ερευνάται εάν πρόκειται για τον δράστη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει σύλληψη.


Η δολοφονία συνέβη επί της οδού Σόλωνος στην ανατολική Θεσσαλονίκη με τους δύο εμπλεκόμενους αλβανικής καταγωγής, να είναι φίλοι. Οι δύο 50χρονοι, αλβανικής καταγωγής, κάθονταν σε μια καφετέρια λίγο πιο μακριά από το πρατήριο καυσίμων. Εκεί ξεκίνησε ένας διάλογος που κατέληξε σε καβγά και στη συνέχεια οι δύο άνδρες έφυγαν και οι δύο με τα αυτοκίνητά τους.

Ξανασυναντήθηκαν στο πρατήριο καυσίμων όπου ο 50χρονος κρατώντας κάποιο αντικείμενο προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη, ο οποίος όμως αστραπιαία έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Βρέθηκαν δύο κάλυκες

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης εξετάζουν βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, ενώ συγκεντρώνουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» τη διαδρομή του αυτοκινήτου και να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.