Οικονομικές διαφορές, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, όπλισαν το χέρι του 45χρονου που σκότωσε εν ψυχρώ τον 50χρονο πρώην φίλο του την Πέμπτη το μεσημέρι σε πρατήριο βενζίνης στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που εξετάζουν οι Αρχές είναι πίσω από αυτό το έγκλημα να κρύβονται διαφορές για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Μετά από 24 ώρες αναζητήσεων και ο αφού κλοιός γύρω του είχε στενέψει, ο 45χρονος παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα στην Αστυνομία μαζί με τον δικηγόρο του. Μιλώντας στους Αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεχόταν απειλές από τον 50χρονο λόγω των δανεικών που του είχε δώσει.

Μάλιστα ο όπως είπε αγόρασε το όπλο λόγω των απειλών που δεχόταν από το συγκεκριμένο άτομο.

Για τη στιγμή που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 50χρονο με μία σφαίρα στο στέρνο και μία στον ώμο, ισχυρίστηκε ότι το θύμα του επιτέθηκε πρώτα και τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια αυτός μέσα από το αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον.

Ο 45χρονος που είναι πατέρας 3 παιδιών και μένει πολλά χρόνια στην Ελλάδα είχε εξαφανιστεί μετά τη δολοφονία.
Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Θεσσαλονίκη, και μάλιστα παρακολουθείτο από την Δίωξη Ναρκωτικών της Αλβανίας. Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα είχε συλληφθεί δύο φορές για διακίνηση ναρκωτικών.

Ωστόσο γρήγορα οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποοιήσουν και ήταν θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.