Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην παραλία Μεγάλο Καβούρι το απόγευμα του Σαββάτου (15/7), όταν ένα 6χρονο παιδί ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18:01 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε κλήση στο ΕΚΑΒ, με το ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο έπειτα από 8 λεπτά, στις 18:09. Οι διασώστες αποφάσισαν άμεσα τη διακομιδή του 6χρονου στο Νοσοκομείο, με το ασθενοφόρο να αναχωρεί για το Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο», στη Βούλα, στις 18:20. Καθ' όλη τη διάρκεια της διακομιδής, η οποία διήρκησε 16 λεπτά, έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδί για να μπορέσουν να το επαναφέρουν.

Δυστυχώς όμως, οι προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς, όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας ενώ έχουν συλληφθεί και οι δύο γονείς για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του 6χρονου, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πηγή: skai.gr