Στη Σαρωνίδα η μάχη από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνεται αυλή-αυλή, σπίτι-σπίτι, ενώ μέχρι τις 21:00 θα συνεχίσουν να επιχειρούν τα εναέρια (16 επιχειρησιακά και ένα συντονιστικό). Η προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς θα συνεχιστεί όλο το βράδυ από τις επίγειες δυνάμεις, ενώ τα εναέρια θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν ξανά τις επιχειρήσεις με το πρώτο φως. Η καταμέτρηση των ζημιών θα ξεκινήσει στις επόμενες ώρες και στη διάρκεια της νύχτας.

Στο Λουτράκι η προσπάθεια εστιάζεται στο αναχαιτιστεί η φωτιά στην Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών και να μην περάσει στους οικισμούς που βρίσκονται νότια της εθνικής. Οι δυνάμεις έχουν ενισχυθεί από την Ήπειρο, τη Στερεά και την Πελοπόννησο, ενώ θα εξακολουθήσουν ρίψεις τα εναέρια μέχρι τη δύση (9 επιχειρησιακά και ένα συντονιστικό).

Για λόγους ασφαλείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην ΕΟ από το ύψος της Κινέτας μέχρι την Κόρινθο και θα απαγορεύει η διέλευση για όση ώρα διαρκεί ακόμα η επιχείρηση. Στα οχήματα που έχουν φτάσει μέχρι εκεί δίνεται εντολή αναστροφής προς τις αφετηρίες τους (Είτε με κατεύθυνση προς Πάτρα, είτε με κατεύθυνση προς Αθήνα). 

Στα Δερβενοχώρια η πυρκαγιά ξεκίνησε και συνεχίζει σε δασική έκταση με επίγειες δυνάμεις που έχουν ενισχυθεί από Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Στην επιχείρηση επίσης συμμετέχουν 9 επιχειρησιακά εναέρια και ένα συντονιστικό. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί όλο το βράδυ με πυροσβεστικά μέσα και χωματουργικά εργαλεία.

Στην πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στο Καπαρέλλι Βοιωτίας (και ήταν επίσης μεγάλη) επιχείρησαν επίγειες δυνάμεις και 6 εναέρια και έχει οριοθετηθεί.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αύριο ο δείκτης κινδύνου πυρκαγιάς παραμένει σε παρά πολύ υψηλά επίπεδα (4) και για αυτό η Πυροσβεστική είναι σε γενική επιφυλακή σε όλη την Ελλάδα και έχει δοθεί εντολή να κλείσουν όλα τα περιαστικά δάση, άλση κλπ.