Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ άνοιξε η Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου, ενώ αποκαταστάθηκε και στη  Λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα προς Σούνιο, όπως και στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου και Σαρωνίδας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από την 14η χ/θ έως την 7η χ/θ στην Επ. Οδό Λεωφόρος Οινόης Σχηματαρίου – Ελευσίνας.

Μετά τις 22:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος του Ιπποδρόμου προς τον Κουβαρά.

Στο μεταξύ, άνοιξε μετά τις 20:00 η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα, η οποία είχε κλείσει για ώρες λόγω της φωτιάς στο Λουτράκι.

Παράλληλα, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από τη γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και η αυριανή μέρα θα είναι πολύ δύσκολη καθώς όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιπύραρχος, Γιάννης Αρτοποιός, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλάδες, Βόρειο Αιγαίο, ενώ αναμένονται ισχυροί άνεμοι που θα φτάσουν στο αιγαίο μέχρι τα 7 μποφόρ. «Επιβάλλεται η προσοχή όλων μας», κατέληξε.