Συνεχίζεται το θρίλερ με τον τεμαχισμένο άνδρα που βρέθηκε στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ (Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) στα Χανιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής. Σοκαρισμένοι οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν αρχικά μία σακούλα με ανθρώπινο κρανίο και στη συνέχεια δύο πόδια

Οι έρευνες εστιάζουν στον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο που είχε μέσα τη σακούλα έφτασε από το Ρέθυμνο στα Χανιά και από εκεί κατέληξε στα χέρια των σοκαρισμένων εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ που βρήκαν τη σακούλα με το ανθρώπινο κρανίο. Το βράδυ της Τρίτης η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα πόδια του νεκρού σώματος.

Η ασφάλεια των Χανίων στη ΔΕΔΙΣΑ

Το βράδυ της Τρίτης η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα κάτω άκρα του θύματος. Επίσης, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος. Σύμφωνα  με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ήταν νεκρός περίπου 10 ημέρες.

DEDISA_KRANIO11
DEDISA_KRANIO3
DEDISA_KRANIO4
DEDISA_KRANIO5
DEDISA_KRANIO9
DEDISA_KRANIO10

 

Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στη γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι βρήκαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…). Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων», δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ, Κώστας Πατεράκης.