Συναγερμός έχει σημάνει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων μετά το φρικιαστικό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/07), όταν εργαζόμενος στη διαλογή απορριμμάτων του εργοστασίου της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων αντίκρισε ένα ανθρώπινο κεφάλι σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων.

Οι εργασίες στο εργοστάσιο έχουν σταματήσει και ερευνώνται μία προς μία όλες οι σακούλες απορριμμάτων που είχαν μεταφερθεί στον χώρο διαλογής το τελευταίο 10ήμερο.

Λίγες ώρες μετά την εύρεση του κεφαλιού, στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, εντοπίστηκε ακόμα μία μαύρη σακούλα στην οποία υπήρχαν τα πόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ίδια σακούλα υπήρχαν και τα σπλάχνα του δολοφονημένου άνδρα. 

Το όχημα

Στο μεταξύ, οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά. Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα σε απομακρυσμένες κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτοκαλλιέργειες της περιοχής για να εξακριβωθεί αν έχει εξαφανιστεί κάποιος αλλοδαπός εργάτης τις τελευταίες δέκα ημέρες.