Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/07) στη Λεωφόρο Μαραθώνοςμε αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του και άλλος ένας να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το irafina.gr, η οδηγός ενός αυτοκινήτου ηλικίας 88 χρονών εμβόλισε δύο αυτοκίνητα. Το ένα όχημα ήταν τζιπ του πολεμικού ναυτικού, στο οποίο επέβαιναν ένας 49χρονος Υποπλοίαρχος, πατέρας δύο παιδιών και ένας 29χρονος ναύτης. 

Νεκρός είναι ο οδηγός του οχήματος Υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού. Και οι δύο άνδρες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα αναποδογύρισε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Δείτε φωτογραφίες: 

troxaio_marathonos2
troxaio_marathonos3

Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν την ηλικιωμένη οδηγό να περνά με κόκκινο, με τη σύγκρουση να είναι σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα να βρίσκεται αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο. Η ηλικιωμένη οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε καθόλου, παρόλο που το όχημά της έχει γίνει σμπαράλια.

Oι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β' τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος.