Συγκλονίζει το βίντεο από τη μάχη με τη φωτιά στα Καλύβια που ξέσπασε τη Δευτέρα 17/07.

Το συγκεκριμένο βίντεο ανήρτησε στα social media δασοπυροσβέστης από την 1η ΕΜΟΔΕ που επιχείρησε στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Το βίντεο στο TikTok ξεκινά με το όχημα που μεταφέρει τους δασοπυροσβέστες να περνάει μέσα από τους καπνούς και τις φλόγες, ενώ στη συνέχεια η δράση περνάει στη μάχη με τις φλόγες από κοντινή απόσταση.

@ioannidisjonas Ολοι μαζι στα δυσκολα! #firefighters #Greece #fire#kouvaras #ΕΜΟΔΕ ♬ original sound - Jonas Ioannidis

 
Στα επόμενα πλάνα οι δασοπυροσβέστες με τσουγκράνες και φτυάρια προσπαθούν να σβήσουν τις εστίες φωτιάς που θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέα μέτωπα.

«Καλό κουράγιο, παλικάρια μου», ακούγεται να τους λέει ένας ασπρομάλλης κύριος, με τους δασοπυροσβέστες να επιχειρούν στη συνέχεια σε σπίτι, ενώ προσπαθούν να ανακουφίσουν τα μάτια τους με τεχνητά δάκρυα.

Ο δασοπυροσβέστης που ανήρτησε το βίντεο έχει συμπεριλάβει φοβερά πλάνα από νυχτερινή μάχη με τις πύρινες φλόγες.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος δασοπυροσβέστης πριν από μερικές ημέρες είχε καταγράψει σε βίντεο και την προσπάθεια που κατέβαλε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του κατά την αντιμετώπιση της μεγάλης φωτιάς στη Νάξο.

@ioannidisjonas Αποστολη της ομαδας στη Ναξο #Greece #firefighters #Helicopter #Naxos #gopro ♬ Dj Industrial Baby Slow Menggahar - HRSDN