Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σμηναγό Χρήστο Μουλά στην Κρήτη
Στην υιοθεσία του αγέννητου παιδιού του αδικοχαμένου σμηναγού Χρήστου Μουλά θα προβεί η Βουλή, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της, Κωνσταντίνου Τασούλα
Η κηδεία του πιλότου που είχε καταγωγή από το Γαβαλοχώρι του Δήμου Αποκορώνου θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου στις 11 το πρωί της Παρασκευής. Το «παρών» αναμένεται να δώσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Η Βουλή υιοθέτησε το παιδί του Χρήστου Μουλά
Στην υιοθεσία του αγέννητου παιδιού του αδικοχαμένου σμηναγού Χρήστου Μουλά θα προβεί η Βουλή, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της, Κωνσταντίνου Τασούλα.
Η σύζυγος του Χρήστου Μουλά διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοίνωσε πως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Δένδια, αποφασίστηκε η Βουλή να «υιοθετήσει» το αγέννητο αυτό παιδί.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τηλεφώνησε στον κ. Τασούλα ώστε να διερευνήσει τη δυνατότητα αυτή.
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας δέχθηκε αμέσως και αναφέρθηκε στο θέμα αυτό στην Ολομέλεια που είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.
Η Βουλή στηρίζει οικονομικά τα παιδιά των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των σωμάτων ασφαλείας έως τα 25 έτη τους με ένα συμβολικό ποσό που καταβάλλεται ετησίως.
En