Του ζήτησε να χωρίσουν κι εκείνος την ξυλοκόπησε και μάλιστα με βάναυσο τρόπο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λάρισα, όταν ένας επιχειρηματίας έστειλε στο νοσοκομείο τη σύζυγό του μετά τον ξυλοδαρμό της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Ο άνδρας παραπέμπεται από τις εισαγγελικές Αρχές με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να έδειρε με βάναυσο τρόπο τη σύζυγό του σήμερα (3.8.2023) τα ξημερώματα στη Λάρισα.

Όπως ανέφερε το onlarissa.gr, αφορμή για την αποτρόπαια στάση του επιχειρηματία ήταν το γεγονός ότι η γυναίκα του, που εργάζεται σε σώμα ασφαλείας, του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο άνδρας βγήκε εκτός εαυτού και ξυλοκόπησε με άγριο τρόπο τη γυναίκα του, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν τη φασαρία ειδοποίησαν τις Αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Η γυναίκα αναμενόταν να χειρουργηθεί. Η κράτηση του συζύγου συνεχίζεται, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, ενώ την ψυχολογική στήριξή τους θα αναλάβει παιδοψυχολόγος.