«Πικρή» Τρίτη ξημέρωσε για την οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, η οποία δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί τον πόνο της τραγικής απώλειας του γιου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας.

Ωστόσο, εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου θα παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Όσον αφορά στους τραυματίες, σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, διακομίστηκαν 3 Κροάτες (20, 20 και 37 ετών) και 2 Έλληνες (45 και αγνώστου ηλικίας - περίπου 20 ετών) στον Ερυθρό Σταυρό.

Στον Ερυθρό με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν ακόμα 5 άτομα, εκ των οποίων οι 2 ήταν Κροάτες και οι 3 Έλληνες. Ανάμεσα στους τρεις Έλληνες ήταν και ο νεκρός 29χρονος, τον οποίο διακόμισε το ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο. Συνολικά στον «Ερυθρό Σταυρό» είναι εννέα τραυματίες.