Σπαρακτικές στιγμές, ασύλληπτου πόνου ζει η οικογένεια του 29χρονου θύματος των άγριων επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.  

«Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;», δήλωσε η θεία του 29χρονου Μιχάλη, του οπαδού της ΑΕΚ που βρήκε τραγικό θάνατο μετά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια χθες, Δευτέρα (7.8.2023), το βράδυ.

 «Με πήραν οι αδερφές μου. Μας έφαγαν το παιδάκι μας, το μαχαίρωσαν, το ξεκοίλιασαν. ΑΕΚτζής ο Μιχάλης μου, τον στρίμωξαν κάπου και τον έφαγαν. Η λατρεία του ήταν η ΑΕΚ. Η μαμά του έπαθε έμφραγμα. Πώς θα ζήσουμε χωρίς τον Μιχαλάκη μας;», είπε η ίδια συντετριμμένη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 29χρονου πήγε στο νοσοκομείο από μόνη της, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία και νοσηλεύεται.

Οι αναλυτές της Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας γνώριζαν εδώ και 2 ημέρες ότι τουλάχιστον 100 Κροάτες χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα φθάσουν στην Αθήνα σε συνεννόηση με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ενημέρωσαν εγγράφως όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., όπως μπορείτε να δείτε εδώ, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την τραγωδία έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη και οι Αρχές στρέφονται στο δείγμα DNA που άφησε ο δράστης στο σώμα του θύματος. Οι αναλυτές της Ασφάλειας είναι πεπεισμένοι πως ο δολοφόνος με το μαχαίρι είναι ανάμεσα στους 98 που συνελήφθησαν, όμως αυτό που θέλουν είναι να τον τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί με αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία.



*Σημειώνεται ότι η φωτογραφία ενός άνδρα στη Μαρίνα Φλοίσβου δεν απεικονίζει τον, δολοφονημένο κατά τη διάρκεια συμπλοκής οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, Μιχάλη Κατσουρή. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό και άσχετο με τον δολοφονηθέντα πρόσωπο, έναν άνδρα ονόματι Χάρης Τζεβελέκος, που είναι εν ζωή και καλά στην υγεία του.