Ένας άνδρας έχασε τις αισθήσεις του μέσα  σε παραλία στα Φαλάσαρνα Χανίων, κινδυνεύοντας να πνιγεί, κάτι που απετράπη μετά από παρέμβαση ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο.

Τον λιπόθυμο άνδρα εντόπισαν άλλοι κολυμβητές σε παραλία στα Φαλάσαρνα Χανίων οι οποίοι κάλεσαν σε βοήθεια με τον ναυαγοσώστη να σπεύδει να τον ανασύρει στη στεριά. «Ήταν λιπόθυμος για περίπου 10 λεπτά. Ο ναυαγοσώστης τού έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Είχε καταπιεί πολύ νερό και καλέσαμε το ασθενοφόρο» λέει αυτόπτης μάρτυρας στο zarpanews.gr.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου και από εκεί αναμενόταν να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

«Ευτυχώς, για καλή του τύχη οι ”γουρούνες” που κινούνται στην παραλία βοήθησαν τη γιατρό να φτάσει έγκαιρα προς το σημείο που βρισκόταν ο άνδρας», σημειώνει.

Σημειώνεται πως οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν δημιουργήσει μεγάλο κυματισμό και έχει υψωθεί κόκκινη σημαία. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας αγνόησε τη σήμανση και μπήκε στη θάλασσα.