Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Κέρκυρα, με μία μητέρα να καταγγέλλει τον σύντροφό της για ασέλγεια στα πέντε ανήλικα παιδιά της.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, μια 40χρονη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κέρκυρας, όπου υπέβαλε καταγγελία εναντίον του 44χρονου συντρόφου της για ασέλγεια.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, θύματα του 44χρονου ήταν τα πέντε ανήλικα παιδιά της. Πρόκειται για δύο αγόρια ηλικίας 14 ετών σήμερα, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα αγόρι και ένα κορίτσι 9 ετών.

Δικογραφία και έρευνα

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν εις βάρος του 44χρονου τη σχετική δικογραφία. Παράλληλα έδωσαν εντολή για ιατροδικαστική εξέταση των ανήλικων παιδιών, καθώς και εξέτασή τους από ειδικό παιδοψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως υπογραμμίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η μητέρα των παιδιών δεν αναφέρθηκε στον χρόνο τέλεσης των καταγγελλόμενων πράξεων, κάτι που ενδέχεται να φανεί από την εξέταση των ιατρών ή απ' όσα θα αποκαλύψουν τα παιδιά στις συζητήσεις που θα έχουν με τους ειδικούς ψυχολόγους.

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το περιστατικό, όμως προς το παρόν υπογραμμίζουν ότι δεν μπορούν να είναι σίγουροι για την ακρίβεια των όσων κατήγγειλε η 40χρονη.

Την ίδια ώρα, ο 44χρονος, ο οποίος δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν μπορούσε να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.