Οι τελευταίες ώρες του Mιχάλη Κατσουρή αποτυπώνονται σε οπτικό υλικό, το οποίο έχει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και βάση των νέων στοιχείων, οι Αρχές αναζητούν τον δολοφόνο του 29χρονου κατά την επιδρομή των Bad Blue Boys.

Το σοκαριστικό στιγμιότυπο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας περιπτέρου, μπροστά από το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο Μιχάλης Κατσουρής. Στη φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί στις 23.08, φαίνεται ο νεαρός να κινείται μετά βίας, όντας τραυματισμένος, και κρατώντας το κράνος του στα χέρια.

Ένα άτομο που βρίσκεται μαζί του προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, όμως ο Μιχάλης χωρίς να αντέχει πλέον, καταρρέει καθώς από την ακατάσχετη αιμορραγία δεν μπορεί να ισορροπήσει.







Το συγκεκριμένο οπτικό υλικό, μαζί με τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των συλληφθέντων και γενετικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί, αναμένεται να οδηγήσει τις Αρχές στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών του 29χρονου.



Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του Έλληνα κατηγορουμένου, Αλέξης Κούγιας, υπογράμμισε σε δηλώσεις του, πως στη δικογραφία υπάρχει βίντεο που δείχνει έναν δράστη και μόνο του το θύμα να δέχεται από πίσω τη μαχαιριά στο μπράτσο.