Γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια σε παραλιακό μπαρ στις Ράχες Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί, που έχουν προσωπικές διαφορές, χτύπησαν ο ένας τον άλλον και στη συνέχεια ο τσακωμός πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς ενεπλάκησαν αρκετά άτομα.

«Μπορεί να ήταν και δεκαπέντε άτομα που δερνόντουσαν μεταξύ τους. Μπουνιές, κλωτσιές, ακόμα και με σκαμπό χτυπούσε ο ένας τον άλλο. Κάποια από αυτά ήταν ανήλικα και μεθυσμένα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει δεν πάει άλλο», τόνισε στο LamiaReport γονιός που έπεσε πάνω στον καβγά όταν πήγε να πάρει την κόρη του.

Ένα από τα παιδιά μεταφέρθηκε με τραυματισμένο κεφάλι στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του έγιναν ράμματα και πήρε εξιτήριο, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι έχει ανοίξει βεντέτα μεταξύ των παρεών που ενεπλάκησαν στον καβγά.

Το δεύτερο περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από το φούρνο της παραλίας. Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο LamiaReport, έφτασε ένας γνωστός κάτοικος της ευρύτερης περιοχής ο οποίος ήταν μεθυσμένος και είχε στη διαπασών τη μουσική του αυτοκινήτου.

Του επιτέθηκε

Όταν κάποιος του ζήτησε να χαμηλώσει την ένταση, ο ιδιοκτήτης του αυτοκίνητου του επιτέθηκε. Ο άνδρας που του έκανε παρατήρηση, αμυνόμενος τον χτύπησε και έπεσε κάτω. Ένας φίλος του τον σήκωσε και τον έβαλε στο αυτοκίνητο, εκείνος όμως επανήλθε με ένα κατσαβίδι προσπαθώντας πάλι να του επιτεθεί. Τότε μπήκαν στη μέση άλλοι παρευρισκόμενοι που τον γνώριζαν και τον απώθησαν.

Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι τελείωσε το επεισόδιο, ο μεθυσμένος με το αυτοκίνητο επέστρεψε κρατώντας μια καραμπίνα και φωνάζοντας «που είναι να τον σκοτώσω», ψάχνοντας τον άνδρα που του έκανε την παρατήρηση και τον χτύπησε. Οι παρευρισκόμενοι και οι γείτονες σοκαρισμένοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ευτυχώς εκείνη την ώρα έφτασε η αστυνομία, που είχε ενημερωθεί για το επεισόδιο. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ του πήραν το όπλο και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου κρατείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.