Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 48χρονος άνδρας στο Λαγονήσι, που επιχειρούσε να σώσει το ανήλικο παιδί του το οποίο είχε παρασυρθεί στα ανοιχτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος άνδρας προσπαθούσε να σώσει το 8χρονο παιδί του, το οποίο παρασύρθηκε με θαλάσσιο στρώμα από τους ισχυρούς ανέμους. Ο πατέρας βούτηξε στη θάλασσα και ξεκίνησε να κολυμπάει, προκειμένου να σώσει το παιδί του.

Το παιδί διασώθηκε από θαλάσσιο μέσο αναψυχής, ενώ ο 48χρονος, ο οποίος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ο 48χρονος άνδρας είχε ανασυρθεί χωρίς τις ασθήσεις του από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 48χρονος βούτηξε στο νερό αλλά κάποια στιγμή άρχισε να βουλιάζει με αποτέλεσμα οι λουόμενοι στην Ακτή να καλέσουν σε βοήθεια. Στο σημείο έπλεε ένα ιδιωτικό, φουσκωτό σκάφος με 4 επιβάτες, οι οποίοι περισυνέλεξαν τόσο τον ίδιο όσο και το 8χρονο παιδί.