Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Αμφιλοχία και συγκεκριμένα σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Μενιδίου, όπου ο 40χρονος γιος και τα δύο εγγόνια 68χρονου με καταγωγή από την Αλβανία τον έδεσαν εντός της οικίας του και τον λήστεψαν!

Όλα αυτά συνέβησαν την Τρίτη 22 Αυγούστου, όταν ο 40χρονος και τα δύο παιδιά του, το ένα εκ των οποίων ανήλικο, εισήλθαν στην οικία του πατέρα και παππού τους αντίστοιχα για να κλέψουν χρήματα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο 68χρονος.

Η παρουσία τους έγινε αντιληπτή από τον παθόντα, τον οποίο στη συνέχεια ακινητοποίησαν και έδεσαν με σχοινί, ενώ, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, τον χτύπησαν και του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 68χρονος φώναζε καλώντας σε βοήθεια και έγινε αντιληπτός από περίοικο που ενημέρωσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, οι φερόμενοι δράστες ισχυρίζονται ότι έχουν οικονομικές διαφορές, ύψους 20.000 ευρώ, με τον 68χρονο.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος σε βάρος του 40χρονου γιου του και των δύο εγγονών του, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, σωματική βλάβη, κλοπή και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime