Ακόμη ένα βίντεο στο οποίο πολίτες «συλλαμβάνουν» μετανάστες στον Έβρο ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ένας από τους αυτόκλητους «σερίφηδες» ανάρτησε βίντεο, στο οποίο διακρίνεται ότι έχουν αιχμαλωτιστεί τέσσερις μετανάστες, τους οποίους μάλιστα αποκαλεί «επενδυτές». Κάποιος από τους «συλληφθέντες» μάλιστα φαίνεται να είναι τραυματισμένος και να πονά.

Στον αντίποδα, κάποιος από τους «σερίφηδες» αναφέρει πως δε μπορεί να βρει την αστυνομία στο τηλέφωνο, ενώ άλλος στρέφει τα βέλη του προς το Στρατό και την Πυροσβεστική. «Ενώ καίγεται, ο τόπος αυτοί κάθονται», είπε χαρακτηριστικά.

Το παραλήρημα

«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;», αναφερόταν στο ρατσιστικό του παραλήρημα.