Έφυγε από τη ζωή η 41χρονη Όλγα, η οποία τον Ιανουάριο του 2022 ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 45χρονο σύντροφό της, δάσκαλο πολεμικών τεχνών, στην Αργυρούπολη.

Η γυναίκα έπεσε σε κώμα και έμεινε σε αυτή την κατάσταση για 7 μήνες, ενώ όταν ξύπνησε, δεν μπορούσε να μιλήσει και να αυτοεξυπηρετηθεί. Έπειτα, με πρωτοβουλία του οργανισμού «Πράξη Αγάπης» μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Ο οργανισμός τώρα, όμως, ενημερώθηκε για τον θάνατό της.

Η γυναίκα κατάφερε τότε να κρατηθεί στη ζωή με νύχια και με δόντια και έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατούσε να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της Όλγας:

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι… μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογένεια της συνδημότισσας και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) Άνθρωπό της… και δάσκαλο καράτε. Τελικά φαίνεται πως η στήριξή μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματά του!!!

Σήμερα ακόμα μία νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από τη βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά. Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητό μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές – γιατί η Ζωή είναι Ανεκτίμητη! Καλό σου ταξίδι, Όλγα!!! ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ!!!».

Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι... μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη - ιδιαίτερα για την οικογένεια...

Δημοσιεύτηκε από Φίλοι Προασπίζω στις Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023