Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης κι ενώθηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων με την εκλεκτή της καρδιάς του Ειρήνη Σαράντη. Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου με καλεσμένους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού, ενώ πολλά ήταν και τα μέλη της κυβέρνησης που έδωσαν το «παρών».

Ανάμεσά τους και η ξαδέλφη του Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία απαθανάτισε το ζευγάρι τη στιγμή που έβγαινε από την εκκλησία και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους followers της στο Instagram. H υπουργός Τουρισμού συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα «αυτοκόλλητο» με τη φράση «Και έζησαν αυτοί καλά...».

Σύμφωνα με το «Secret» των «Παραπολιτικών», το νιόπαντρο ζευγάρι πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο γλέντι στις 15 Σεπτεμβρίου στα Ανώγεια της Κρήτης για να γιορτάσει το γάμο του.

Το ζευγάρι

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και η Ειρήνη Σαράντη είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών σε μια έξοδο για φαγητό κι έκτοτε είναι αχώριστοι.

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης προέρχεται από µια μεγάλη πολιτική οικογένεια της Κρήτης. Είναι ο πρώτος γιος από τα τρία παιδιά του Αχιλλέα Κεφαλογιάννη, αδερφού και στενού συνεργάτη του Γιάννη Κεφαλογιάννη. Ο ίδιος εκλέγεται βουλευτής µε τη Νέα Δημοκρατία από το 2012, ενώ στις πρόσφατες εκλογές εξελέγη πρώτος βουλευτής στο νομό Ρεθύμνου, συγκεντρώνοντας 11.364 σταυρούς.

Η Ειρήνη Σαράντη είναι απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο φημισμένο Πανεπιστήμιο Brown, ενώ στη συνέχεια συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της, παίρνοντας MBA από το Harvard Business School. Η καταξιωμένη Marketing Communications Manager τα τελευταία επτά χρόνια εργάζεται στην IYC (The International Yacht Company) ως Chief Digital Officer, ενώ στην πλούσια επαγγελματική διαδρομή της σε πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα έχει περάσει από τη Neutrogena U.S. και την Johnson&Johnson Hellas.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime