Υπερπολυτελής βίλα στο Σεν Τροπέ, αξίας 2.500.000 ευρώ, είναι το τελευταίο ακίνητο του Γιώργου Τράγκα που ήρθε στο «φως» κατά… λάθος από τη χήρα του, Μαρία Καρρά. Το τεράστιο ακίνητο που διαθέτει κήπο και πισίνα νοικιάζεται σε διάφορες πλατφόρμες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, στα έξοδα της κυρίας Καρρά -από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Απρίλιο του 2023- περίπου 30.000 ευρώ αφορούσαν τη συγκεκριμένη βίλα. Από αυτά, 26.000 ευρώ αφορούσαν πιθανότατα τους τόκους του δανείου ύψους 1.800.000 ευρώ που σύναψε ο Γιώργος Τράγκας για την αγορά της πολυτελούς κατοικίας και τα υπόλοιπα 4.000 ευρώ εκταμιεύθηκαν για λογαριασμούς.

Τις συγκεκριμένες πληρωμές έκανε ο δικηγόρος και σύμβουλος της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Ιβό Οτάβιο Φρανσεσκόν, ένας εκ των δύο εκτελεστών της διαθήκης. Ο άλλος είναι Έλληνας συμβολαιογράφος, ο οποίος έπρεπε να συμφωνήσει με τον Φρανσεσκόν πριν γίνει οποιαδήποτε πληρωμή από τη Μαρία Καρρά. Αυτό όμως δεν έγινε, αφού ο Φρανσεσκόν τον ενημέρωσε, στέλνοντας… φαξ! Με αυτόν τον τρόπο, η Μαρία Καρρά φέρεται να πραγματοποίησε συνολικά 75 πληρωμές ύψους 400.000 ευρώ, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του γιου του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη, ο οποίος προσέλαβε δικηγορική εταιρεία του Μονακό κι έχουν ήδη γίνει κινήσεις να μπλοκαριστούν οι πληρωμές της κυρίας Καρρά. 

Τέλος, η ΑΑΔΕ έχει αποστείλει μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Λειτουργιών και του 1ου Ελεγκτικού Κέντρου Αττικής αίτημα παροχής πληροφοριών στη Μαρία Καρρά και στον Γιάννη Τράγκα.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή