Μάχη με τα προβλήματα υγείας αλλά και τον βιοπορισμό έδινε καθημερινά ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης. Το χαμογελαστό παιδί του Αγίου Νικολάου, ο χαμός του οποίου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την πόλη.

Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συνειδητοποιήσουν τα αδέλφια του πόσο άδικα ο Αντώνης έφυγε από τη ζωή. Οι γονείς του έκαναν πέντε παιδιά, ενώ από δεύτερο γάμο γονέα του απέκτησε άλλα τέσσερα αδέλφια. Έμενε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου και ζούσε κάνοντας θελήματα, περιστασιακές δουλειές και ήταν παρών σε όποιον συμπολίτη του είχε ανάγκη.

«Δεν δούλευε κάπου συγκεκριμένα, έκανε θελήματα. Ήταν πολύ καλό παιδάκι, βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη. Πάντα ήταν εκεί για εμάς», δήλωσε πρώην εργοδότριά του. Ο ίδιος πήγαινε συχνά στην Αθήνα για να βλέπει τους φίλους του και πάντα επέστρεφε για να πάει στη δουλειά του, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης για χρόνια έδινε μάχη για να διαχειριστεί την απώλεια του πατέρα του, ενώ υπέστη σοκ όταν έχασε πριν από λίγο καιρό τη μητέρα του. «Έμενε μαζί με τις δύο αδελφές του και συχνά έπαιρναν φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. Βλέπω που τον σπρώχνουν και σπαράζει η καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, καθώς όλοι στην οικογένεια αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα μάλιστα με τον δήμαρχο, η κηδεία του 36χρονου θα γίνει σήμερα το μεσημέρι με χρήματα του δήμου, ενώ η βοήθεια της οικογένειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου θα ενισχυθεί.

«Ήταν έγκλημα»

Μιλώντας στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», ένας εκ των αδελφών του Αντώνη αποκάλυψε ότι «το Λιμενικό με πήρε τηλέφωνο στις τρεις το πρωί. Κοιμόμουν… Πρόκειται για έναν βιοπαλαιστή που πραγματικά δεν είχε πειράξει κανέναν. Δεν είχε δημιουργήσει σε κανέναν πρόβλημα ποτέ. Συχνά πήγαινε στην Αθήνα να δει τους φίλους του, να ξεσκάσει. Πάντα είχε τα λεφτά του για τα ταξίδια του και φυσικά πάντα επέστρεφε ώστε να πάει στη δουλειά του. Είμαστε συγκλονισμένοι, δεν ξέρω τι να πω. Τον σκότωσαν, αυτό ξέρω όμως…».

Ένας ακόμη αδελφός του 36χρονου στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας του Αντώνη κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται και χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς σταθερή. Η φίλη του 36χρονου μίλησε για ένα χαμογελαστό παιδί που δεν είχε πειράξει κανέναν. Δυστυχώς, ανέφερε, δεν γνώριζε κολύμπι, χωρίς όμως να μπορεί να πει αν αυτό θα τον έσωζε από τον θάνατο. Οι φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν τον αδιανόητο τρόπο που ο Αντώνης Καργιώτης έφυγε από τη ζωή. Τα περισσότερα μηνύματα στο διαδίκτυο μιλούν με σπαρακτικά λόγια για τον χαμό του 36χρονου και οι περισσότεροι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των συλληφθέντων.