Μία σημαντική μαρτυρία για τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Τη στιγμή του πνιγμού του 36χρονου περιγράφει ο καβοδέτης που έλυσε τους κάβους του Blue Horizon και που, σύμφωνα με το Live News, είδε με τα μάτια του τον άτυχο 36χρονο να πνίγεται στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με το βίντεο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει καρέ καρέ τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, φαίνεται να περνάει μπροστά από το σημείο, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, ο καβοδέτης.

Ο ίδιος μίλησε στο Live News και ανέφερε πως πέρασε μπροστά από τον καταπέλτη του Blue Horizon για να πάει να λύσει τους κάβους του διπλανού πλοίου που έφευγε.

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι δεν είδε ακριβώς τι είχε γίνει, ωστόσο είδε τον Αντώνη νεκρό στη θάλασσα και κανέναν να μη σπεύδει σε βοήθεια.

 «Ήταν εκεί ένας πράκτορας, αυτός μίλαγε στο τηλέφωνο. Από αυτόν έμαθα ότι έχει πέσει άνθρωπος στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν η πρώτη φορά. Άμα βλέπεις αυτά τα πράγματα, πώς να μη σοκαριστείς δηλαδή; Πνίγεται ο άνθρωπος και εμείς δεν μπροούσαμε να κάνουμε τίποτα. Εγώ δεν ήμουν εκεί εκείνη τη στιγμή που έπεσε. Εγώ πήγα όταν ήταν νεκρός», δήλωσε.

Την ίδια στιγμή το Live News έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που φαίνεται ο Αντώνης χαμογελαστός μαζί με φίλους του. Όπως είπε κοντινό του πρόσωπο, «ο Αντώνης ήταν ένα παιδί που ο χαμός του έδεσε όλη την Κρήτη».