Η καταστροφή στην Καρδίτσα είναι ανυπολόγιστη από την κακοκαιρία «Daniel», με αρκετούς ανθρώπους να βρίσκονται ακόμα αποκλεισμένοι σε σπίτια, καταστήματα και δημοτικά κτίρια.

Οι άνθρωποι στον Παλαμά Καρδίτσας είναι δύο μέρες χωρίς πόσιμο νερό, τροφή και ηλεκτρικό, ενώ αρκετοί από αυτούς παραμένουν άυπνοι, περιμένοντας πώς και πώς μια βοήθεια. Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής κατάφεραν με φουσκωτές βάρκες να κινούνται μέσα στα νερά και να παρέχουν βοήθεια στους εγκλωβισμένους.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, άνθρωποι με φουσκωτά προσεγγίζουν μία μία τις κατοικίες των εγκλωβισμένων και τους δίνουν μπουκάλια με νερό, καθώς οι κάτοικοι, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, είναι ταλαιπωρημένοι από τις κακουχίες.

Δημοσιεύτηκε από Giannis Xatzis στις Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023

«Εδώ βγήκαμε με βάρκα, παιδιά, μπράβο στα παλικάρια! Πάμε λίγα νερά να δώσουμε. Εδώ ο γιατρός που έσωσε τα παιδιά του χθες με σωσίβιο. Έχουν καταστραφεί τα πάντα. Τα πάντα έχουν πλημμυρίσει», λέει ένας από τους επιβαίνοντες της βάρκας στον Παλαμά Καρδίτσας.

Δημοσιεύτηκε από Giannis Xatzis στις Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023

Μια κάτοικος φαίνεται να λέει στο βίντεο: «Να μας απεγκλωβίσουν όλους τώρα. Να φύγουμε αμέσως, μας άφησαν και πνιγήκαμε. Θα πνίγονταν τα παιδιά μας. Έχουμε να φάμε και να πιούμε πάνω από 24 ώρες. Δεν μας ειδοποίησε κανένας ότι ερχόταν τέτοια καταστροφή».