Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι κάτοικοι της Λάρισας, προκειμένου να μεταφερθούν από και προς τη Γιάννουλη, μέσω της αποκλεισμένης γέφυρας του Πηνειού, στο ύψος των εργατικών κατοικιών.

Ειδικότερα, λόγω του αυξημένου φόρτου μετακινήσεων, ξαναέπιασε δουλειά και ο τεράστιος φορτωτής-εκσκαφέας, εκτός από το ερπυστριοφόρο, για τη μεταφορά πολιτών προς την απέναντι πλευρά.

Ακόμα, στις μεταφορές συνδράμουν και δύο βανάκια του Δήμου Λαρισαίων.

Η υποχώρηση των νερών στην αρχή των εργατικών κατοικιών στη Λάρισα είναι αισθητή, αλλά παραμένουν ορμητικά στο ύψος των σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτη».

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Λάρισας, το απόγευμα της Τρίτης 12/09 το πρόβλημα υφίστατο και είναι άγνωστο πότε θα λυθεί στο σημείο.

«Αμετάβλητη η κατάσταση στην περιοχή των εργατικών κατοικιών της Γιάννουλης. Mε έγγραφό της η δημοτική Αρχή ενημέρωσε το Συντονιστικό της πολιτικής προστασίας της κυβέρνησης για την επείγουσα ανάγκη να αποκατασταθεί η διέλευση στο σημείο διακοπής της κυκλοφορίας και να αντιμετωπιστεί το πλημμυρικό φαινόμενο στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης το συντομότερο δυνατό, πριν δημιουργηθούν προβλήματα καταλληλόλητας των κατοικιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.



*Πηγή: onlarissa.gr