Στην ταυτοποίηση των στοιχείων των έξι νεκρών από το μακελειό στη Λούτσα προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.. Πρόκειται για έξι Τούρκους, μέλη συμμορίας εκτελεστών που είναι γνωστοί ως οι «Ντάλτον» με επικεφαλής τον διαβόητο Τούρκο αρχιμαφιόζο Μπαρίς Μπογιούν.

Το βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το  in.gr λίγα λεπτά μετά το μακελειό στην Αρτέμιδα «παγώνει» το αίμα. Το βίντεο έχει τραβηχτεί λίγα λεπτά μετά τη σφαγή. Οι έξι άνδρες φαίνονται να έχουν γαζωθεί από 4 όπλα με τουλάχιστον 59 σφαίρες και να βρίσκονται νεκροί στο έδαφος.

Οι τέσσερις κείτονται νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο και άλλοι δύο στο έδαφος έξω από το μπλε σκούρο αυτοκίνητο επί της οδού Ακροπόλεως. Τα τζάμια του αυτοκινήτου έχουν γίνει θρύψαλα. Τα θύματα του αιματοκυλίσματος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν επί 44 δευτερόλεπτα δέχονταν τα πυρά των εκτελεστών, όπως όλα δείχνουν από τα πρώτα στοιχεία.

Δείτε εικόνες:

loutsa_egklima_in1
loutsa_egklima_in2

«Φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας φαίνεται πως έχουν ήδη στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό με τις κινήσεις τόσο των δραστών όσο και των θυμάτων, ενώ το κατάλυμα που είχαν νοικιάσει οι έξι Τούρκοι λίγα μέτρα από το καρτέρι του θανάτου έχει γίνει «φύλλο και φτερό» από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

Το σπίτι που έμεναν τα θύματα του μακελειού το είχαν κλείσει από τις 4 έως και τις 11 Σεπτέμβρη. Τη μέρα της δολοφονίας και ενώ είχαν ετοιμάσει βαλίτσες και πράγματα για να το εγκαταλείψουν στα 900 μέτρα εκτελέστηκαν εν ψυχρώ με βροχή από σφαίρες.

loutsa_egklima_mega

«Παρέλαβαν τα κλειδιά δύο άτομα»

«Πληρώσανε μέσω του Airbnb προτού έρθουνε, έτσι γίνεται προπληρωμή. Παρέλαβαν τα κλειδιά δύο άτομα. Το πόσοι ήταν μετά δεν το γνωρίζουμε γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα. Ήταν ευγενείς, καλοντυμένοι σχετικά και μιλούσαν αγγλικά λίγο σπαστά. Καταλάβαμε ότι είναι Τούρκοι γιατί κάτι τέτοιο έλεγε το κλείσιμο. Γενικά πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο Airbnb», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Μέλη συμμορίας εκτελεστών, σύμφωνα με την Milliyet

Η Milliyet έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα των 6 δολοφονηθέντων καθώς και τις φωτογραφίες τους. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα μετά τη δολοφονία λογαριασμός στο ΤikΤok ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες των νεκρών λέγοντας «πήραμε την εκδίκησή μας».

Τα θύματα του μακελειού φέρεται να ανήκουν σε συμμορία τούρκων εκτελεστών γνωστή ως «Ντάλτον» που κατηύθυνε ο τούρκος αρχιμαφιόζος Μπάρις Μπογιούν που πλέον ζει στην Ιταλία ως δραπέτης και οι οποίοι βρίσκονται σε διαμάχη με αντίπαλο εγκληματικό δίκτυο.

Μπορεί να είχαν βρει καταφύγιο στην Ελλάδα

Ένα από τα βασικά σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι οι Τούρκοι να είχαν βρει καταφύγιο στη χώρα μας μετά από διπλή δολοφονία που είχαν διαπράξει στη Γαλλία.

Την ίδια ώρα θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, 2 ώρες μετά το μακελειό συνδέεται με την υπόθεση και πιθανόν να ήταν ο πληροφοριοδότης των εκτελεστών.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA