Μια απίστευτη υπόθεση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου - κι όχι μόνο.

Η υπόθεση έχει να κάνει με 8 ανήλικα παιδιά στο Ηράκλειο Κρήτης, τα οποία η Κύπρια μητέρα τους τα άφησε μόνα τους στο σπίτι. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτά τα 8 παιδιά, τα δύο είναι βρέφη μόλις 3 μηνών.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν οι γείτονες, σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriti, άκουσαν τα κλάματα των μικρότερων παιδιών. Τότε, οι ίδιοι κινητοποιήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτό που ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η 31 ετών μητέρα των οκτώ ανήλικων παιδιών είναι ότι ο λόγος της απουσίας της έχει να κάνει με επίσκεψή της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της.

Τα παιδιά όμως που, όπως φαίνεται, έμειναν μόνα τους χωρίς την επίβλεψη ενήλικα, άρχισαν να κλαίνε, με αποτέλεσμα να τα ακούσουν οι γείτονες και να ενημερώσουν την Αστυνομία. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ την ίδια ώρα διερευνάται εάν παρόμοιο συμβάν έχει καταγραφεί και στο παρελθόν ή αν γίνεται συστηματικά.