Στο ρεπορτάζ του MEGA, για τις εξελίξεις που αφορούν στη δολοφονία 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ από δύο σφαίρες, τονίζεται ότι ο 68χρονος δολοφόνος περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως «ψυχικά ασταθής». 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Στην ασφάλεια Πειραιά κρατείται ο 68χρονος που εκτέλεσε εν ψυχρώ με δύο σφαίρες τον 39χρονο υπάλληλο υπαίθριου πάρκινγκ.
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έχουν προσπαθήσει να κάνουν διάλογο μαζί του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο ψυχικά ασταθή. Ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής απόλυτα ψύχραιμος εκτέλεσε το θύμα δίνοντας του και τη χαριστική βολή στο κεφάλι, τώρα προσπαθεί να δικαιολόγησει τη δολοφονία λέγοντας ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA ο δράστης ισχυρίζεται κυνικά ότι ο Βαγγέλης και ο αδελφός του και οι 2 εργαζόμενοι στο ιδιωτικό πάρκινγκ τον κορόιδευαν.

«Συνεχώς με έβριζαν με έφτυναν και με κορόϊδευαν. Τους είχα πει πολλές φορές να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν ακόμα και την είσοδο του σπιτιού μου. Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά εξοργίστηκα», δήλωσε ο 68χρονος.

Όσοι γνωρίζουν ωστόσο τον 68χρονο διαψεύδουν αυτούς τους ισχυρισμούς, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο ψυχρό, επιθετικό, αμίλητο και αγενή, που επεδίωκε φασαρίες.

Μάλιστα, πριν από κάποια χρόνια είχε καταδικαστεί σε επτά μήνες φυλάκιση για εξύβριση και απειλές εναντίον ενός καταστηματάρχη της περιοχής.

Η Σουζάνα, οικογενειακή φίλη του αδικοχαμένου Βαγγέλη από την Κορυτσά της Αλβανίας, συγκλονισμένη, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, πολύ καλός οικογενειάρχης. Είχε έρθει εδώ πολύ μικρός, 16 χρόνων ήταν και δούλευε μέρα νύχτα για να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά του. Ήταν δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά», δήλωσε.

Όπως περιγράφουν το θύμα φίλοι και συγγενείς του, ο Βαγγέλης στήριζε οικονομικά όλη την οικογένειά του. Τρία παιδιά έμειναν τώρα χωρίς το στήριγμά του.

«Ο Βαγγέλης πριν από δύο χρόνια έχασε τον πατέρα του από μια παλιοαρρώστια και παιδευόταν δηλαδή να βοηθήσει και τα αδέλφια του και τη μάνα του. Τρία παιδιά μόνη της η καημένη πως θα τα βγάλει πέρα, ένας θεός ξέρει», δήλωσε η οικογενειακή φίλη του Βαγγέλη.

Αύριο (σημ. Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου) το πρωί ο 68χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.