Απαντήσεις για την δολοφονία του γιού της, Μιχάλη Κατσουρή, περιμένει η οικογένειά του, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό του.

Η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υπήρξε άλλη μια ανατροπή με φίλαθλο του Παναθηναϊκού που συνελήφθη.

Τα λάθη και οι παραλείψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πολλά από την αρχή.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, γίνονται ανακρίσεις, όμως φαίνεται ότι γίνονται και άλλες αστοχίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές συνέλαβαν έναν 43χρονο οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, που στη συνέχεια απεδείχθη ότι ήταν από ψεύτικο προφίλ.

Επίσης, σε έκθεσή της, η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας προσομοίαζε με τον φερόμενο καθοδηγητή των Κροατών στα βίντεο. Λίγο αργότερα, αστυνομικός της ίδια υπηρεσίας κατέθεσε ότι δεν ήταν τελικά ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού στα βίντεο.

Από την πλευρά του, δε, ο 43χρονος έδωσε στοιχεία στις ανακριτικές αρχές που αποδείκνυε ότι δεν ήταν καν στην Αττική την αιματηρή νύχτα και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μητέρα του Μιχάλη πηγαίνει καθημερινά στον τάφο του παιδιού της και περιμένει δικαίωση.