Οι εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν σενάρια, εκτιμήσεις, ακόμα και στοιχήματα. Ο νέος ή η νέα αρχηγός του κόμματος θα αναδειχθεί σε λίγα 24ωρα και στα επιτελεία των υποψηφίων και στα τηλεοπτικά πάνελ αλλά και στα social media επικρατεί ένταση, με τους τόνους να ανεβαίνουν συνεχώς και από τα δύο στρατόπεδα των μονομάχων.

Ωστόσο, οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου απασχολούν και τις στοιχηματικές εταιρείες.

Λίγα 24ωρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τις δικές του προβλέψεις, βάσει αποδόσεων:

1η στοιχηματική εταιρεία:

-Στέφανος Κασσελάκης 1.14

-Έφη Αχτσιόγλου 5.00

2η στοιχηματική εταιρεία

-Στέφανος Κασσελάκης 1.14

-Έφη Αχτσιόγλου 5.00

3η στοιχηματική εταιρεία

-Στέφανος Κασσελάκης 1.15

-Έφη Αχτσιόγλου 5.00


 Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Όλα στο «κόκκινο» στην τελική ευθεία πριν από τις κάλπες

Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου πάντα σε πρώτο πλάνο, με μια σειρά από στελέχη του κόμματος να εκτοξεύουν «βέλη» και τις συζητήσεις για διάσπαση να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και να απασχολούν πιο έντονα από ποτέ.

Το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη από το Αιγάλεω προκάλεσε πολιτική θύελλα και ξεκίνησε έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης.

Η Έφη Αχτσιόγλου επανήλθε το πρωί, με τον Στέφανο Κασσελάκη να δίνει συνέχεια σε αυτό το πινγκ πονγκ των δηλώσεων από τη Δράμα.

Η νέα απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη ήρθε με μία χαρακτηριστική κίνηση από τη Δράμα.

Ο 35χρονος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον συγκεκριμένων στελεχών του κόμματος και υπονόησε ότι σε περίπτωση που πάρει το χρίσμα την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν διαγραφές.

Το ένα μετά το άλλο μια σειρά από ιστορικά και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν θέση και οι τοποθετήσεις τους ρίχνουν νερό στον μύλο της αντιπαράθεσης.

Λίγες ώρες μετά το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη για το ψευδοκράτος, ο Παύλος Πολάκης ζήτησε να σταματήσει η σχετική συζήτηση και να εστιάσουν όλοι στις εκλογές της Κυριακής.

 «Έλα για να το τελειώνουμε το θέμα! Την Κυριακή 24/9 μαζικά στις κάλπες εκλέγουμε νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Τον Στέφανο Κασσελάκη».

Τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε για ακόμα μία φορά και ο Νίκος Καρανίκας.

 «Έγινε ένα λεκτικό λάθος. Ειπώθηκε το Ψευδοκράτος ως Κρατίδιο. Πειράζει, δεν πειράζει, ειπώθηκε, αλλά δίχως να το εννοεί και διορθώθηκε. Πάμε παρακάτω γιατί αν μείνουμε παραπάνω, τότε είναι εμμονή και εμπάθεια δηλώνοντας αδυναμία».

Με παρέμβασή τους οι γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυναν έκκληση να πέσουν οι τόνοι, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να συμβεί.

Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου ανεβάζουν τους τόνους διαρκώς, την ώρα που η προεκλογική τους εκστρατεία πλησιάζει προς το τέλος, με περιοδείες, δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις που πυροδοτούν αντιδράσεις.