Σοκαριστικό στιγμιότυπο, με τον ξυλοδαρμό ανηλίκου από τέσσερις συνομήλικούς του στην Κηφισιά, σε προκαθορισμένο ραντεβού δύο συμμοριών ανηλίκων μέσω διαδικτύου για το βράδυ της Κυριακής, 24 Σεπτεμβρίου, καταγράφηκε σε βίντεο και δόθηκε στην τηλεοπτική δημοσιότητα μέσω του Action24. 

Τα παιδιά, μαθητές από περιοχές των βορείων προαστίων, συναντήθηκαν στην πλατεία 1η Μαΐου στην Κηφισιά, στις 20:15, και μπροστά στα μάτια περαστικών ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια χτυπήθηκαν μεταξύ τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το Action24 ένας ανήλικος δέχεται ανελέητο ξύλο από 4 άτομα τα οποίου του ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές στη μέση του δρόμου.

Αυτοκίνητα κορνάρουν για να τους τρομάξουν και να φύγουν, κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στα μπαλκόνια τους και φωνάζουν όμως οι ανήλικοι απτόητοι.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δυο άτομα τα οποία ανέφεραν ότι το ραντεβού κλείστηκε μέσα διαδικτυακών εφαρμογών, όμως αρνήθηκαν να πουν το παραμικρό για τα κίνητρα του αιματηρού σκηνικού.

Όταν οι αστυνομικοί τους ρώτησαν «ποιες διαφορές είχατε με την άλλη ομάδα», οι μαθητές έκλεισαν ο στόμα τους και δεν ανέφεραν το παραμικρό.