Δεν έχουν τέλους -δυστυχώς- τα περιστατικά άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ ανηλίκων. Μάλιστα, νέα αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Κηφισιά, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν δύο 15χρονοι κατέληξαν στο νοσοκομείο έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό.

Αυτόπτης μάρτυρας του σοβαρού επεισοδίου, μιλώντας στο Star, ανέφερε: «Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν 2 παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές».

Κηφισιά: Ραντεβού για ξύλο για μια κοπέλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες μαθητών βρέθηκαν στην Κηφισιά έπειτα από ραντεβού που έδωσαν μέσω social media. Οι… αρχηγοί των δύο αντιπάλων στρατοπέδων είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς που αφορούσαν τα… ματιά μιας κοπέλας, είχαν δώσει και στο παρελθόν αντίστοιχο ραντεβού, όμως η κόντρα και οι διαδικτυακοί καυγάδες συνεχίζονταν μέχρι και σήμερα.

Το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την Κηφισιά

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Action24, φαίνεται η σοκαριστική στιγμή της αιματηρής συμπλοκής ανάμεσα στους ανήλικους. Όπως φαίνεται, πεσμένος στον δρόμο βρίσκεται ένας νεαρός και από πάνω του ομάδα ατόμων τον χτυπά με μανία.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση συνέλαβαν συνολικά 9 νεαρούς ηλικίας 14 και 15 ετών, όλοι τους μέλη της ομάδας που κατάφεραν τα χτυπήματα στους δύο τραυματίες. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για βαριές σωματικές βλάβες.