«Έπνιξε» τον Βόλο η κακοκαιρία Elias. Οι τεράστιες ποσότητες νερού που έπεσαν προκάλεσαν την υπερχείλιση του χειμάρρου Κραυσίδωνα, μάλιστα για δεύτερη φορά τις τελευταίες 20 ημέρες.

Ο χείμαρρος «έσπασε» αρχικά στην περιοχή Οξυγόνο, μετά την οδό Μακρυγιάννη, αλλά και στη γέφυρα του ΟΣΕ, όπου ξήλωσε τις γραμμές, σχεδόν διέλυσε τη γέφυρα και κατέκλυσε την οδό Παπαδιαμάντη, τον Άγιο Παντελεήμονα, τα Παλαιά, το Παλαιό Λιμεναρχείο, τη Νεάπολη και τους Αγίους Αναργύρους. Στην οδό Ιερολοχιτών ξεριζώθηκε ένα μεγάλο δέντρο, έκλεισε ο δρόμος και η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη λόγω της πλημμύρας.

Διαβάστε εδώ: Κακοκαιρία Elias: "Πνίγηκαν" Καρδίτσα και Τρίκαλα, δραματική κατάσταση σε Εύβοια, Λαμία και Βόλο

Παρά την απαγόρευση την κυκλοφορίας, δεν είναι λίγοι οι πολίτες που κινούνται με τα αυτοκίνητά τους στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, με αποτέλεσμα να εντείνεται το πρόβλημα στους πλημμυρισμένους από τα νερά και τις λάσπες δρόμους, όπως και στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα, μεγάλα προβλήματα προκλήθηκαν και από έναν άλλο χείμαρρο στα ανατολικά του Βόλου, τον Άναυρο, που υπερχείλισε σε σημείο κοντά στην οδό Αγίου Δημητρίου και τα νερά κατέκλυσαν τις χαμηλότερες περιοχές της Νέας Δημητριάδας.

Διαβάστε εδώ: Βόλος: Λίμνες νερού σε όλη την πόλη, βουνά λάσπης δίπλα στις γραμμές του ΟΣΕ

Κακοκαιρία Elias: Λεωφορείο της Πυροσβεστικής τράκαρε με ΙΧ στον Βόλο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο του Βόλου, που δοκιμάζεται ξανά, αυτή τη φορά από την κακοκαιρία Elias.

Ειδικότερα, λεωφορείο που μετέφερε πυροσβέστες συγκρούστηκε, λίγο μετά τις 11:30 (28/09) το πρωί, με σταθμευμένο Ι.Χ., στη συμβολή των οδών Κασσαβέτη και Κωνσταντά.