Επιστολή έστειλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη μητέρα της άτυχης Καρολάιν, την οποία δολοφόνησε, όπως ομολόγησε, ο ίδιος μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», από τη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε επιστολή στη μητέρα της Καρολάιν, με την οποία δίνει τη δική του εκδοχή για τη δολοφονία της κόρης της.

Το περιεχόμενο επιστολής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star. Στην επιστολή, που δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο δικαστήριο, ο πιλότος ισχυρίζεται ότι έκανε κάποιες κακές επιλογές έξι μήνες πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν, οι οποίες τελικά τους στοίχισαν ακριβά. Επιπλέον, υποστηρίζει ότι κάποιοι, τους οποίους δεν κατονομάζει, του ζήτησαν να κάνει κάποια δουλειά, με πολύ καλές χρηματικές απολαβές, αλλά πολύ επικίνδυνη.

Όπως αναφέρει στην επιστολή ο πιλότος, η Καρολάιν ήταν αντίθετη, αλλά και ο ίδιος όταν άρχισε να μην αισθάνεται άνετα  τελευταία στιγμή τους ζήτησε να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν.

 «Εκείνο το βράδυ ήρθαν στο σπίτι για να πάρουν τα χρήματα που μου έδωσαν και τα υπόλοιπα τα ξέρεις ήδη. Όλη μου η ζωή καταστράφηκε μπροστά μου, έμεινα μόνος στις 4 το πρωί με δάκρυα, κοιτώντας τη γυναίκα μου να έχει φύγει και με την απειλή ότι θα πάρω το φταίξιμο, αλλιώς θα πληγώσουν όποιον αγαπώ, συμπεριλαμβανομένης και της Λυδίας», γράφει στην επιστολή του ο πιλότος.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει τη δική του εκδοχή για το βράδυ της δολοφονίας

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίζεται επίσης ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει ποιος διέπραξε τη δολοφονία της Καρολάιν και ότι δεν ήθελε να αφήσει μόνη της τη Λυδία και γι’ αυτό σκηνοθέτησε τη ληστεία.


«Ξέρω ότι οι δολοφόνοι είναι πιθανότατα εκτός χώρας, τώρα, αλλά δεν μπορούσα να διακινδυνεύσω να τραυματιστεί κάποιος άλλος. Εγώ απέτυχα να προστατεύσω την Καρολάιν, αλλά προτιμώ να πεθάνω, παρά να αφήσω να συμβεί το οτιδήποτε στην κόρη μας», τονίζει στην επιστολή.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ομολόγησα ένα έγκλημα που δεν έκανα»

«Τους έδωσα αυτό που ήθελαν. Ομολόγησα ένα έγκλημα που δεν έκανα, έφτιαξα ένα ψέμα και είπα ότι εγώ ήμουν αυτός που την έβλαψε ύστερα από έναν καβγά. Κι όλοι ήταν ευχαριστημένοι», προσθέτει στη συνέχεια. «Κανείς δεν νοιάζεται που πήρα το φταίξιμο πάνω μου για κάτι που δεν έκανα. Είσαι το μόνο άτομο που ξέρει πραγματικά πώς νιώθω… Λυπάμαι βαθιά για τον αφόρητο πόνο που νιώθεις», σημειώνει στην επιστολή του ο πιλότος.

Οδηγίες για το πώς θα μεγαλώσει η κόρη του Λυδία

Στην επιστολή του δίνει επίσης οδηγίες στη μητέρα της Καρολάιν για το πώς θα μεγαλώσει τη μικρή Λυδία. «Η Λυδία δεν έχει κάνει τίποτα κακό και οφείλουμε στην Καρολάιν να της τα δώσουμε όλα. Δεν μπορεί να πάει στα ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας, αλλά δεν πειράζει, αυτή τη στιγμή θέλω να είναι ευτυχισμένη, να έχει ωραία παιδικά χρόνια στην Αλόννησο. Σε εμπιστεύομαι κι εσένα και τους γονείς μου, ξέρω πόσο πολύ την αγαπάς», σημειώνει χαρακτηριστικά.