Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του μακελειού με τα 6 δολοφονημένα μέλη συμμορίας στη Λούτσα, αφού η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε για παράνομη οπλοκατοχή, έναν 35χρονο που θεωρέιται πρόσωπο «κλειδί».  Μάλιστα ο 35χρονος, απεικονίζεται στην φωτογραφία των θυμάτων που είχαν αναρτήσει τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

Διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων - Γνώριζε τις κινήσεις τους

Σύμφωνα με το Mega και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, πρόκειται για Τούρκο o οποίος ήταν διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων, και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τρόπο «παγίδευσης» τους αλλά και ποιοι είναι πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή επίθεση της Λούτσας.

Φαίνεται γνώριζε για τις κινήσεις των έξι θυμάτων, για τις μετακινήσεις τους σε διάφορες περιοχές της χώρας ενώ φαίνεται να είχε μια σαφή εικόνα και γνώση για τον ρόλο του άνδρα που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά την μαζική δολοφονία της Λούτσας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Θεωρείται ο «πληροφοριοδότης» των δολοφόνων αλλά πιθανόν και συνδιοργανωτής της εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε καλό σημείο και ην αστυνομία έχει διαπιστώσει πως οι δράστε είναι όλοι τουρκικής καταγωγής ενώ έχει συγκεντρώσει πληθώρα ευρημάτων από τα κινητά.