Αναφορικά με την κατάσταση του στεγάστρου του ΟΑΚΑ μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Άρης Χατζηδάκης.

«Αποκαλύφθηκε μια γνήσια ελληνική ιστορία. Αν δείτε τον τρόπο που παραλήφθηκε το έργο χωρίς άδειες, το ότι το όποιο εγχειρίδιο συντήρησης που είμαι σίγουρος ότι παρέδωσε ο αρχικός μελετητής βρέθηκε τυχαία ή δεν βρέθηκε, το ότι άλλαξε δέκα φορείς τη μια το ΤΑΙΠΕΔ, την άλλη το υπουργείο πολιτισμού είναι πράγματι φτιαγμένο για να μην φταίει κανείς», διευκρίνισε ο κ. Χατζηδάκης.

«Η έλλειψη συντήρησης είναι ένα γενικευμένο φαινόμενο και μην νομίζεται ότι αφορά μόνο αυτό το στέγαστρο, έχουμε χιλιαδες κατασκευές που θέλουν συντήρηση», πρόσθεσε.

Α. Χατζηδάκης για ΟΑΚΑ: Όλη η πορεία του έργου δεν είναι εντάξει

«Όλη η πορεία του έργου δεν είναι εντάξει. Ότι οι άδειες βγήκαν εκ των υστέρων και με υποχρέωση κάποιων συναδέλφων να υπογράψουν ντε και καλά μελέτες που δεν εκπόνησαν, έτσι νομιμοποιήθηκε αυτό το πράγμα και μετά από χρόνια. Για αυτό λεω ότι είναι μια γνήσια ελληνική ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το πρόβλημα της συντήρησης και του εκσυγχρονισμού κάποιων υποδομών μας και των αθλητικών προφανώς είναι κάτι που πρέπει να μπει στην ημερήσια διάταξη», υπογράμμισε ο ίδιος.