Αναφορικά με την κατάσταση του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας μετά και από το κλείσιμο, λόγω του προβλήματος στη στατικότητα των δύο στεγάστρων «Καλατράβα», τοποθετήθηκε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΚΑ 2011-2015, Πέτρος Γαλακτόπουλος.

«Σε 15-20 μέρες οι τεχνικοίθα έχουν βγάλει πόρισμα για το ΟΑΚΑ»

«Όλος ο χώρος του ΟΑΚΑ συντηρείτο επειδή χρησιμοποιείτο απλώς μετά το 2011-2012 είχε λήξει η ημερομηνία της στέγης του Καλατράβα και έπρεπε να κάνουμε επανεξέταση. Για να γίνει επανεξέταση θέλανε 17-18 εκατομμύρια οι κατασκευαστές αλλά τότε με τα μνημόνια είπαν «δεν μπορούμε», πέρασε ένας χρόνος ακόμα και ο κ. Σταυριανός βρήκε ελληνικές εταιρείες για να κάνουν τη συντήρηση με τα μισά λεφτά. Με τη γραφειοκρατία και τα υπόλοιπα άλλαξε και η κυβέρνηση, οι άλλοι δεν κάνανε τίποτε και με την πρώτη εξέταση του ΤΑΙΠΕΔ έδωσε ο υπουργός εντολή για παύση. Εγώ πιστεύω ότι σε 15-20 μέρες θα έχουν βγάλει οι τεχνικοί πόρισμα. Τα δε εξωτερικά μαζεύονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαλακτόπουλος.

«Εγώ όταν είδα ότι θέλει συντήρηση έστελνα πάντα στο υπουργείο και στη γραμματεία αίτημα ''να γίνει συντήρηση''», συμπλήρωσε.

«Μην πανικοβάλλουμε τον κόσμο, τώρα που μπήκαν οι τεχνικές υπηρεσίες θα το δουν και πιστεύω ότι το μάζεμα θα γίνει άμεσα», τόνισε ο ίδιος.