Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε περιοδικό στην Κροατία σχετικά με την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη αναφέροντας πως η διοίκηση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ βοήθησε έναν Κροάτη χούλιγκαν να διαφύγει από την Ελλάδα, μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, παραμονές του αγώνα της Ένωσης με την Ντινάμο στην OPAP Arena.

Η αποκάλυψη έγινε από το κροατικό περιοδικό "Nacional", το οποίο ανέφερε ότι ο χούλιγκαν ήταν μέλος της ομάδας Bad Blue Boys και συμμετείχε στα επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, ο χούλιγκαν φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής της Ντινάμο, όπου του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ της επιστροφής στο Ζάγκρεμπ.

Πιο συγκεκριμένα, το κροατικό περιοδικό «Nacional» τονίζει πως «… 64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο έξτρα επιβάτης ήταν ένα μέλος των οπαδών Bad Blue Boys, που συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια. Μετά τις μαζικές συλλήψεις, αυτός φυγαδεύτηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή της Ντιναμό, του δόθηκαν ρούχα της ομάδας και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας στο Ζάγκρεμπ».

Σύμφωνα με το περιοδικό, η διοίκηση της Ντινάμο φοβόταν ότι η διαρροή της είδησης θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα.