Συγκλονίζει η υπόθεση της 13χρονης μαθήτριας, η οποία πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιά και τελικά ανακαλύφθηκε πως ήταν έγκυος. Μάλιστα, το παιδί γέννησε… στις τουαλέτες.

Στο πλευρό της 13χρονης, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η οικογένειά της. «Το παιδί θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η ζωή της αλλάζει. Είναι τρομαγμένη, αλλά παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους» δήλωσε χαρακτηριστικά συγγενής της.

«Φανταστείτε ένα παιδί να λέει ότι πονάει η κοιλιά του και τελικά να γεννάει. Ξεκίνησε ο τοκετός όταν η μικρή πήγε στην τουαλέτα του νοσοκομείου» προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Είμαστε σε σοκ καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος».

Οι πόνοι της 13χρονης, η διάγνωση του παιδιάτρου και η εγκυμοσύνη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, όταν η 13χρονη πήγε στο νοσοκομείο, με πόνους στο στομάχι. Στο νοσοκομείο την εξέτασε παιδίατρος, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια 1ης γυμνασίου που έχει μπροστά του ήταν έγκυος.

Στο νοσοκομείο έκαναν ακτινογραφία αλλά δεν υπήρχε ακτινολόγος για να την ελέγξει. Ο παιδίατρος συμπέρανε πως επρόκειτο για τυμπανισμό και χορήγησε στην 13χρονη την αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή.

Στη συνέχεια, το παιδί πήγε στην τουαλέτα και γέννησε.

«Το τελευταίο διάστημα είχαμε παρατηρήσει ότι είχε πάρει λίγο βάρος αλλά το αποδώσαμε σε περιττά κιλά εφηβείας» ανέφερε συγγενής του της 13χρονης.

Η ανήλικη, σύμφωνα με το MEGA, αποκάλυψε στους παιδοψυχολόγους πως ο πατέρας του μωρού της είναι ένας συμμαθητής της. Οι συγγενείς της, ωστόσο, τονίζουν ότι δεν ξέρουν τίποτα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


Με πληροφορίες από MEGA