Τις δραματικές στιγμές που έζησε μέσα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα περιγράφει η 45χρονη γυναίκα που είδε τον 74χρονο γείτονά της να δολοφονεί τον 50χρονο σύζυγό της, πυροβολώντας τον. Όπως είπε στο MEGA, μπήκε μπροστά στο όπλο του ηλικιωμένου δράστη για να σώσει τη ζωή των παιδιών της.

«Ήταν γνωστοί. Παλιά. Έξι-εφτά χρόνια; Είμαστε γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν, αλλά δεν ξέρω πώς τρελάθηκε» λέει η 45χρονη γυναίκα. «Ήρθε μετά σπίτι και λέει: “Τι μου βάλατε στο ποτό;”, εκεί στην ταβέρνα. “Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι”» προσθέτει η σύζυγος του θύματος, περιγράφοντας τα όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 45χρονη δείχνει στην κάμερα του MEGA την πληγή από την σφαίρα στον ώμο της, η πληγή όμως στην ψυχή θα παραμείνει. «Και εγώ είμαι λίγο μπερδεμένη, τι έπαθε δεν ξέρω… Μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου είναι πεθαμένος», είπε η 45χρονη.

«Σηκώνει, παίρνει το όπλο από την τσέπη και λέει ο άντρας μου: «Τι κάνεις Γιάννη;» και αμέσως…». Είναι η στιγμή που σταμάτησε ο χρόνος για την 45χρονη, είναι η στιγμή των μοιραίων πυροβολισμών

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Το χρονικό της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα

 Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν βγήκε μαζί με τον 50χρονο και την οικογένειά του για τα γενέθλια της κόρης του θύματος. Οι δύο άνδρες φέρεται να ήπιαν πολύ και να επέστρεψαν μεθυσμένοι στο σπίτι.

Περί στις 02:00, ο 74χρονος πήγε στο διαμέρισμα του ζευγαριού, φέροντας όπλα και πιστεύοντας ότι του έριξαν κάτι στο ποτό, μπήκε μέσα και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 50χρονο. Εν συνεχεία, προσπάθησε να επιτεθεί στη σύζυγο του θύματος, φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά. Εκείνη επιχείρησε να του πάρει το όπλο, με αποτέλεσμα ο δράστης να την πυροβολήσει.

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε στην αριστερή παλάμη και τον αριστερό ώμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.