Ένα πρόγραμμα άμεσα εφαρμόσιμο, ρεαλιστικό και ικανό να αλλάξει ριζικά την εικόνα της καθημερινότητας στο Δήμο Ορχομενού έχει σχεδιάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενότητα με το βλέμμα στο μέλλον» κ. Γιώργος Τζαβάρας.

Ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, με μακρά θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού αλλά για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δήμαρχος, ο κ. Γιώργος Τζαβάρας ξεχωρίζει σ` αυτή την αυτοδιοικητική περίοδο για την σταθερότητα, τον ρεαλισμό αλλά και την αλήθεια των λόγων του απέναντι στους συμπολίτες του.

Με μια ριζικά ανανεωμένη ομάδα, «σαρώνει» τόσο στον Ορχομενό, έδρα του Καλλικρατικού Δήμου, αλλά και στα Δημοτικά Διαμερίσματα, έχοντας καταρτίσει ένα ψηφοδέλτιο νίκης.

«Ο Δήμος Ορχομενού βρίσκεται μπροστά στο μεγάλο δίλημμα της επανατοποθέτησης προσώπων και προγραμμάτων για την επόμενη 5ετία (2024 – 2029). Ο ρεαλιστικός σχεδιασμός του προγράμματός μας, το ανθρώπινο δυναμικό και η εμπειρία μας, αποτελούν το τρίπτυχο της δικής μας πρότασης προς όλους, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και παλαιοκομματικές λογικές» τονίζει ο κ. Τζαβάρας.

Και συνεχίζει: «Η οικογένεια της «Ενότητας» αποτελεί την πλέον ιδανική σύνθεση δυνάμεων προκειμένου να οδηγήσει … «με το βλέμμα στο μέλλον» τον Δήμο Ορχομενού. Θέλουμε ένα Δήμο που να ανέβει ψηλότερα, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής και τις ανάγκες των δημοτών του, φιλόξενο για να επιστρέψουν οι νέοι και πρόσφορο για νέες επενδύσεις και αξιοποίηση του φυσικού και πολιτιστικού μας πλούτου. Ευχόμαστε να είμαστε η επιλογή σας για τα επόμενα πέντε χρόνια! Η δική μας υπόσχεση είναι να μην σας προδώσουμε και να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας που βασίζεται στους εξής 9 πυλώνες: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Με απλά λόγια, ήρθαμε για να μείνουμε στις καρδιές των δημοτών μας» καταλήγει ο κ. Γιώργος Τζαβάρας, Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού «Ενότητα – Με το βλέμμα στο μέλλον».