Δεν έχουν τέλος, δυστυχώς, τα περιστατικά ενδοσχολικής βίας στη χώρα μας. Μάλιστα, ένα ακόμη περιστατικό πιθανής ενδοσχολικής βίας εξετάζουν οι αστυνομικές, αλλά και εκπαιδευτικές αρχές της Πάτρας, μετά από το περιστατικό που σημειώθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι σε Γυμνάσιο της Πάτρας, όταν ένας 12χρονος μαθητής κατέληξε με σπασμένα δόντια μετά από επεισόδιο με 14χρονο συμμαθητή του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αθανασία Σταμοπούλου, το συμβάν σημειώθηκε σε γυμνάσιο της πόλης περίπου στις 12 το μεσημέρι και ενώ είχε χτυπήσει το κουδούνι, έτσι ώστε όλοι οι μαθητές να περάσουν στις τάξεις τους για το μάθημα.

Όμως, όπως, ανέφερε η μητέρα του 12χρονου στην ΕΡΤ, οι μαθητές περίμεναν περίπου 20 λεπτά για να έρθει η καθηγήτρια. Τότε, σύμφωνα πάντα με την μητέρα, ο 14χρονος συμμαθητής, έκανε στον 12χρονο κεφαλοκλείδωμα, ο οποίος έπεσε και χτύπησε σε ένα πεζούλι το κεφάλι σπάζοντας τα δόντια του.

Ο μαθητής βρίσκεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας με σπασμένα τα μπροστινά του δόντια, ενώ η μητέρα του 12χρονου δηλώνει πάρα πολύ θυμωμένη, έχει υποβάλει μήνυση στο διευθυντή του σχολείου και την καθηγήτρια. Παράλληλα, έχει επιληφθεί του θέματος η δευτεροβάθμια εκπαίδευση Πάτρας και έχει σταλεί σύμβουλος στο Γυμνάσιο, ενώ όλες οι δομές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  έχουν κινηθεί προκειμένου να δουν πως ακριβώς σημειώθηκε το περιστατικό. Η μητέρα πάντως δήλωσε πως ως μονογονεϊκή οικογένεια δεν έχει τα λεφτά να διορθώσει την βλάβη που προκλήθηκε στα δόντια του παιδιού της.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ