Η Ματίνα Παγώνη σχολίασε στην εκπομπή "Live News" το περιστατικό της 13χρονης που πήγε για εξέταση με πόνους στο στομάχι και κατέληξε να γεννάει στη τουαλέτα του νοσοκομείου.

Η κα Παγώνη είπε πως: «πάνω από όλα θα πρέπει να διευκρινιστεί η διαδικασία που έγινε όσον αφορά στο κορίτσι στο νοσοκομείο, πώς έγινε και όλα αυτά γίνονται μετά από εντολή που θα δώσει η κεντρική υπηρεσία του νοσοκομείου».

«Τα απλά πράγματα, ανεξάρτητα της ιδιότητας, ο κάθε γιατρός μπορεί να τα δει», τόνισε και πρόσθεσε πως «γιατί όλα πήγαν στραβά δεν το έχω καταλάβει, γι’ αυτό και είμαι πολύ επιφυλακτική σε όλα, είναι πολύ περίεργο το περιστατικό», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

"Είπαν ότι πρόκειται για τυμπανισμό", λέει συγγενής της 13χρονης

Συγγενής της 13χρονης μίλησε στην εκπομπή του Mega και δήλωσε πως «ο παιδίατρος την εξέτασε, δεν ξέρω αν έβαλε το στηθοσκόπιο να εξετάσει την κοιλιά της. Αν το έβαζε, προφανώς θα άκουγε την καρδιά του μωρού. Ήταν σχηματισμένο παιδί, έτοιμο να γεννηθεί».

«Της έδωσαν καθαρκτικό και ήπιε για να ενεργηθεί και όπως σφίγγεται για να ενεργηθεί, της έφυγε το παιδί και έπεσε μέσα στο μπάνιο. Γιατί να μην το καταλάβουν; Γιατί να μην το καταλάβουν αυτοί οι άνθρωποι;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «στην ακτινογραφία δεν είδαν το παιδί. Δε ξέρω αν υπήρχε ή δεν υπήρχε ακτινοδιαγνώστης. Όμως, νομίζω μια τέτοια ακτινογραφία μπορεί να τη διαβάσει ο κάθε γιατρός. Το περιστατικό το κοίταξε και ο χειρουργός. Είπαν ότι πρόκειται για πρόβλημα που έχει στη κοιλιά, τυμπανισμό».

«Πήγαν εκεί, είδαν το μωρό ότι είχε γεννηθεί μέσα στην τουαλέτα, το έβγαλαν. Ο ομφάλιος λώρος δεν είχε κοπεί. Κάλεσαν ιδιώτη γυναικολόγο για να κόψει τον ομφάλιο λώρο… Είμαστε σε σοκ καθώς το κοριτσάκι είχε επισκεφτεί παιδίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του αλλά κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν έγκυος», ανέφερε μεταξύ άλλων.