Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

*Διαβάστε ακόμα: Πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετών

Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για την εσπευσμένη διακομιδή της σπουδαίας ηθοποιού στο νοσοκομείο είχε γίνει αρχικά γνωστή από τον Μάκη Δελαπόρτα, με μία λιτή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στις ώρες που ακολούθησαν έγινε γνωστό ότι η μεγάλη κυρία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου γλίστρησε σε σκαλιά στο σπίτι της και νοσηλευόταν στην εντατική με μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η Μαίρη Χρονοπούλου πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη ενός τραπεζιού και παρέμεινε λιπόθυμη για αρκετές ώρες, μέχρι να εντοπιστεί από τη βοηθό της, η οποία κάλεσε για βοήθεια ανθρώπους του περιβάλλοντος της ηθοποιού.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για τον θάνατο της ηθοποιού

Το νοσοκομείο στο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια του ιατρικού προσωπικού στην οικογένεια και τους φίλους της.

Αναλυτικά:

«Σήμερα 06/10/2023, και ώρα 14:12 κατέληξε η γνωστή ηθοποιός ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας, στην οποία νοσηλευόταν από 02/10/2023.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».


Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της συνέντευξη

Δύο μόλις ημέρες πριν από τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού, ήρθε στο φως και η τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε, λίγες ημέρες πριν από το μοιραίο ατύχημα, με τα λόγια της να συγκλονίζουν υπό το πρίσμα των όσων ακολούθησαν.

«Περιμένω να έρθει λίγη χαρά και λίγη πίστη στη ζωή μου. Περνάω μια άσχημη εποχή», είχε αναφέρει σε εκείνη τη συνέντευξη η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ σε άλλο σημείο είχε παραδεχτεί ότι αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, θα έκανε παιδιά.